Peter Van de Veire en Eva Daeleman gaan alles samen doen

BRON: destandaard.be

Binnenkort is het Valentijn. En dat vieren radio-dj’s Peter Van de Veire en Eva Daeleman op MNM. Vanaf dinsdag 10 februari presenteert het duo minstens 85 uur aan een stuk.

20150131_165332

Peter Van de Veire en Eva Daeleman, zelf naar eigen zeggen ‘best friends forever’, zullen de hele tijd als duo presenteren en alles samen doen. Zelfs samen naar het toilet gaan, douchen en hun tanden poetsen.

Radiozender MNM wil in de aanloop naar Valentijn niet enkel dolverliefde koppels in de kijker zetten, maar ook mensen die hun liefde voor hun (groot)ouders, kinderen, huisdier, beste vriend(in) willen uitroepen op de radio. Vier dagen lang, 24 op 24 uur, zal liefde en vriendschap centraal staan op MNM.

De leerlingen van hotelschool COOVI uit Anderlecht beloofden alvast om voor de twee te koken.

‘Eva en ik doen alles samen: samen op zoek naar echte liefde en vriendschap, samen achter de micro en ja… samen een grote boodschap doen. Een ultieme test voor onze ‘Ever Lasting Vriendschap’’, zegt Van de Veire. Daeleman: ‘Alles samen doen. Daar kijk ik nu al naar uit. Peter misschien iets minder. Mijn grootste angst is onophoudelijk beginnen huilen, diarree en wallen tot op mijn knieën. Maar ach, voor de liefde doe ik alles.’

Als de radio-dj’s er in slagen meer dan 85 uur aan een stuk samen radio te maken, breken ze het officiële wereldrecord voor de langste radiomarathon met duopresentatie.

‘De Langste Liefde’ gaat dinsdag 10 februari om 8 uur van start.