“Sommigen zullen geen kerstpakje krijgen”

BRON: deredactie.be Edmond Knevels

Het was even schrikken voor het gezin Dickson, toen ze enkele dagen geleden een uitstapje wilden maken naar een pretpark. Terwijl ze daar naartoe aan het rijden waren, merkten ze een bestelwagen van FedEx op, die, met de deuren wijd open, pakjes verloor. De bestuurder van de bestelwagen had intussen niets door en reed rustig verder.
10610933_944549125573787_5613781048756944415_n

Vader Phil Dickson op CBS4: “Aanvankelijk dacht ik dat we moesten stoppen en die pakjes moesten oprapen. Maar indien we dat gedaan hadden, hadden we de FedEx-bestuurder niet kunnen doen stoppen.”

“Ik hoop dat de bestuurder door dit filmpje niet ontslagen is. Iedereen maakt van die momenten mee, toch?”, vroeg Dickson zich nog af. Daarover wilde FedEx tegenover CBS niets kwijt.

Wel liet een woordvoerder weten dat alle pakjes -een vijftal- uiteindelijk op hun bestemming geraakt waren. Iets wat door Dickson enigszins werd tegengesproken. Toen hij en zijn gezin terug naar huis reden, langs dezelfde weg, vonden ze nog een achtergebleven pakje, dat ze uiteindelijk bij de rechthebbende hebben laten afleveren.

https://www.youtube.com/watch?v=Y0EYi_a4vX4#t=18