Primark in Brussels wordt bestormd op allereerste dag

BRON- Toon Mast demorgen.be

BRUSSEL- Dit zijn geen beelden van de eerste soldendag, wel van de eerste weekenddag sinds de opening van Primark in Brussel. De goedkope kledingwinkel zorgde deze namiddag voor een ware overrompeling in de Brusselse Nieuwstraat.

De massa volk was zo groot dat de politiecombi’s op een bepaald moment vaststonden

10847967_936884529673580_551343171041202797_n

Niet alleen de opening van de tweede Belgische vestiging van de goedkope kledingketen zorgde voor heel wat chaos, ook de eerste zaterdagopening van de winkel zette Brussel op zijn kop.

Iets na de middag moest de politie ingrijpen door een overrompeling in de Nieuwstraat. De toegang van het Muntplein naar de Nieuwstraat werd afgesloten. De massa volk was op een bepaald moment zo groot dat de politiecombi’s op een bepaald moment vaststonden.

Het eerste openingsweekend van Primark zorgt voor een ongeziene chaos. Er waren gisteren al enorme wachtrijen, met wachttijden tot wel twee uur.

Het filiaal in de Nieuwstraat ging afgelopen woensdag open. Die opening zorgde voor een stormloop in Brussel. Het is de tweede winkel van Primark in ons land, na het filiaal in Luik. Er komt er ook nog eentje in Gent.