Barcelona wint, maar ziet Messi geblesseerd uitvallen

BRON: sporza.be

Barcelona heeft zonder te overtuigen met 2-1 gewonnen van Las Palmas. Suarez besliste de match met twee doelpunten en Neymar knalde een penalty hoog over. Het belangrijkste wapenfeit was echter het uitvallen van Lionel Messi.
12079517_1109891852372846_7476752526750723403_n

Barcelona moest iets tonen aan zijn publiek na de zwakke prestatie van woensdag, toen het met 4-1 de boot in ging bij Celta de Vigo.

De wedstrijd kon echter niet slechter beginnen voor de thuisploeg. Na een hard contact kon Messi niet verder. Een serieuze aderlating voor de landskampioen.

Een kwartier later kwam Barcelona wel op voorsprong. Roberto zette de bal knap voor doel en Suarez zette er zijn knikker tegen: 1-0. Na de goal viel er nauwelijks nog iets te beleven en waren het de bezoekers die enkele kansjes bijeen voetbalden.

Na de rust was het meteen raak. Suarez (foto) rondde een knappe actie af met een al even mooi doelpunt. Hierna kreeg Barcelona nog enkele kansen op een derde treffer. Onder andere via Neymar, die een penalty hoog over trapte.

Barcelona leek de match rustig uit te kunnen spelen, maar Las Palmas scoorde zowaar (verdiend) tegen. Het was echter te laat en zo kon de thuisploeg zonder glans de drie punten thuishouden.