Vierjarige jongen zit vast in grijpmachine kermis

BRON: nieuwsblad.be

Grijpmachines op de kermis oefenen vaak een magische aantrekkingskracht uit op kinderen. Een vierjarige jongen heeft nu bewezen dat die aantrekkingskracht zelfs zo groot kan zijn, dat het hem gelukt is om in zo’n grijpmachine vast te komen zitten.

De vierjarige Henry had zijn oog laten vallen op een Minion-knuffel in een grijpmachine in het plaatselijke zwembad. Volgens de Britse krant ‘The Mirror’ had zijn moeder hem wat geld toegestopt om de knuffel proberen te grijpen. Tot groot ongenoegen van Henry liet de grijper het knuffelbeertje voortdurend los. Maar de jongen weigerde op te geven en wilde koste wat kost de Minion-knuffel in zijn bezit krijgen. Henry stak zijn hand in het luik van de grijpmachine in een poging om zijn begeerde knuffelbeer te pakken te krijgen. Maar de kleuter leunde wat te ver naar voren, waardoor hij in de grijpmachine viel.

Harvey, de negenjarige broer van Henry zag alles gebeuren en liep naar zijn moeder om hulp te halen. De moeder schakelde het personeel van het zwembad, waar de grijpmachine zich bevond, in om haar zoontje te helpen bevrijden. Het duurde maar liefst een half uur voordat het personeel de sleutel van de grijpmachine had gevonden en de jongen bevrijd kon worden. Henry mocht als troost wel de knuffel houden.