Lake Bonyonyi

Met Mini-Laura gaat het goed!

Dit was bij Lake Bonyonyi, een meer in het Zuid-Westen van Oeganda. Het is heel druk in de bakkerij en dat is heel goed, maar uitrusten is ook af en toe nodig! Dus met Pasen ben ik naar Lake Bonyonyi gegaan en daar heb ik lekker genoten van het uitzicht en de stilte om me heen.11157924_10202740046701394_318983384_n

Wat betreft de bakkerij: we zijn nu hard aan het bakken en de markt aan het bekijken, we verkopen aan supermarkten, maar het is echt even afstemmen wat er het beste gekocht wordt, waar winst op wordt gemaakt en wat de goede prijzen zijn. Ook hebben we wat problemen met het brood (we hebben geen broodsnijmachine en broodmessen kun je in heel Oeganda niet vinden) en de distributie (de auto is kapot en er is maar één motor die door de hele organisatie gebruikt wordt), dus we gaan ook weer kijken of we wat fondsen kunnen werven voor een broodsnijmachine en een motor met laadbak!

Het gaat stap voor stap, maar we komen er zeker wel!

Er is goed nieuws jullie kunnen Mini-Laura steunen: Hoe je dat kan doen? Via deze link: http://www.gofundme.com/crolira