Categorie archief: Playmo Bill

Te Gek?!

Playmo Bill dook afgelopen week undercover in de backstage ruimte van Te Gek?! en mocht er niemand minder dan Marcel Vanthilt, Guy Swinnen van The Scabs, Wannes Cappelle van Het Zesde Metaal én topacteur Stefaan Degand interviewen. Tegelijk dan nog! Zij toeren muzikaal & theatraal als “Manische mannen” nog tot eind mei door de Vlaamse theaters om een lans te breken voor mensen met psychische problemen. De boodschap? Durf erover praten. Want 1 op 4 mensen krijgt ermee te maken…
Meer weten? Check dit filmpje! https://www.youtube.com/watch?v=WrFnZRT0nXs
Stefaan Degand Marcel Vanthilt Guy Swinnen van "The Scabs" Wannes Cappelle van Het Zesde Metaal

 

Playmo ‘Bill ontmoet Evi Hanssen

Onze razende showbizzreporter Playmo’ Bill trok gisteren naar de Medialaan in Vilvoorde en liep er de ravissante Evi Hanssen tegen het lijf. ‘Naast het presenteerwerk leef ik me supergraag muzikaal uit’, bekende Evi hem, ‘zoals vandaag hier op Q Music, waar ik als Cover Girl in de Jolien Roets Show mijn versie mag laten horen van één van mijn lievelingsnummers’. Al van bij de soundcheck stond Bill paf en even later sprong hij bij de opname het podium op om samen met Evi met ‘Porselein’ een eerbetoon aan Yasmine te brengen… Check dit filmpje en zoek Playmo ‘Bill

https://www.youtube.com/watch?v=8StKsSMNr_Q#t=75

unnamed-1 unnamed

Karen, Kristel en Josje geven fakkel door aan nieuwe K3

K3 stopt ermee in de huidige vorm. Dat hebben Karen, Kristel en Josje aangekondigd op een persconferentie. Ze bevestigen daarmee het gerucht dat al een hele dag de ronde doet. De meidengroep blijft wel bestaan. Via een talentenjacht op televisie zullen drie nieuwe zangeressen worden gezocht.
11081276_996670197028346_2219087174042482144_n

“K3 stopt niet”, zo begonnen de 3 zangeressen de persconferentie. Die werd druk bijgewoond, want het bericht vanmorgen in de krant had heel wat commotie veroorzaakt. Maar K3 zal er binnenkort wel heel anders uitzien, want Josje Huisman (29), Kristel Verbeke (39) en Karen Damen (40) houden het voor bekeken.

“We gaan de fakkel doorgeven aan drie andere meisjes”, kondigden ze aan. “Het moment is rijp om te stoppen.” Maar een makkelijke beslissing was het niet. “We zijn niet over één nacht ijs gegaan. We hebben veel met elkaar gepraat, met Studio 100 ook. We waren het er allemaal over eens dat K3 niet mocht stoppen. Zo is het idee gegroeid om toch voort te gaan, maar dan met 3 andere meisjes. We staan allemaal achter deze beslissing.”

“Dit is het moment”

“Het is een goed gevoel om dit te kunnen doen op een hoogtepunt”, zei Karen, die ook ontkende dat er sprake was van ruzie of het gevoel dat ze te oud waren geworden. “Er is geen concrete aanleiding, het is gewoon een gevoel. Dit is het moment.” Dat er in de pers geschreven werd dat Josje zou aangestuurd hebben op het afscheid, “doet pijn”, reageerde de Nederlandse.

“Het was een voorrecht om 16 jaar van ons leven K3 te mogen zijn”, besloot Kristel de persconferentie. Wat ze nu in hun verdere carrière gaan doen, is nog onzeker. “Daar zijn we nog niet mee bezig. First things first“,zei Josje.

“K3 zoekt K3”

De drie zangeressen nemen nog niet meteen afscheid van K3. Er wordt nog een nieuw single gelanceerd, en in de loop van het voorjaar blijven ze ook optreden. De nieuwe K3-leden worden gezocht via een talentenjacht op tv. Het programma zal “K3 zoekt K3” heten en de opnames starten in juni. In het najaar wordt het uitgezonden op VTM en het Nederlandse SBS6.

Tijdens de persconferentie werd al een oproep gelanceerd aan geïnteresseerde kandidates in België en Nederland om zich in te schrijven. Dat kan vanaf vandaag via de website van Studio 100. Er worden “veelzijdige” meisjes gezocht van minstens 18 die kunnen zingen, dansen en acteren. De huidige K3-zangeressen zullen een belangrijke rol krijgen in het televisieprogramma.

Jan Mulder maakt realityreeks voor VIER

BRON: hln.be

Voetbalcommentator en tv-fenomeen Jan Mulder blikte voor VIER een programma in over mensen met OCS, een obsessieve-compulsieve stoornis. De reeks, waarin de ex-Anderlechtspits gastheer is, komt in september op televisie. Tijdens de opnames viel Mulder door een vloer. Hij liep daarbij kneuzingen op.

jan mulders ocs

Mensen die aan smetvrees lijden, mensen voor wie alles in het teken van even getallen staat of ‘dertien’ antwoorden als je vraagt ‘hoe is het met je?’ omdat ze dwangmatig de letters tellen. Met een groep zogenaamde ‘dwangers’ trokken Mulder en enkele therapeuten twee weken lang door Thailand. In Nederland werd onder de titel ‘Levenslang zonder dwang?’ al dergelijke realityreeks gemaakt voor RTL-5.

Therapie
Vroeger noemde men ze dwangneuroten. Experts en patiënten spreken liever over OCS. Bedoeling van het programma is de deelnemers van hun dwangstoornis af te helpen. Zij moeten daartoe uit hun comfortzone treden en de grote stap maken naar een leven met minder dwang. Door middel van intensieve therapie en diverse praktijkopdrachten helpen zij de deelnemers om hun dwang te verminderen. De groep verbleef onder meer in een olifantenpark, waar ze vrijwilligerswerk moesten doen.

De 69-jarige Mulder vertelde het voorbije weekend in ‘Studio Voetbal’ op NPO1 dat hij er bijna het leven bij inschoot. “Ik ben ergens in een oerwoud in Bangkok door een vloer gezakt, vier meter gevallen, ribben zwaar gekneusd, bloedingen,… Zelfs de hik doet vreselijk pijn”, zei hij daar.

Bill doet diepte-interview met matroos Sterke Voet in De Roma

Playmo Bill is onze nieuwste freelance journalist. Samen met singer-songwriter Wouter Berlaen gaat hij op stap door Showbizzland om ons de nieuwste weetjes, feiten en inzichten te verzorgen.

Vandaag zat ik in De Roma, in Antwerpen, en zag hoe Kapitein Winokio er voor de derde keer op rij niet minder dan 900 kinderen (en ouders) uit de bol deed gaan op muziekjes uit heel de wereld.

Het werd een prachtige show, én achteraf kreeg ik de kans op een diepte-interview op ooghoogte met mijn favoriete matroos Sterke Voet!

Waar het diepte-interview over ging, dat weet ik eigenlijk niet zo goed meer. Maar hier is de foto van het diepte-interview op ooghoogte, óp het podium van De Roma in Antwerpen!

Playmo Bill en matroos Sterke Voet met een diepte-interview op ooghoogte in De Roma.

Playmo Bill en matroos Sterke Voet met een diepte-interview op ooghoogte in De Roma.